dilluns, 25 de febrer del 2008

Ple extraordinari per avui dilluns 25/02/08 a les 21:30h

Ple extraordinari per avui dilluns 25/02/08 a les 21:30h

  • Aprovar, si s'escau, el projecte inicial dels pressupostos 2008 a Argelaguer ( nota: la redacció d'aquest punt és de memòria, segurament no és exactament així)

Després de reunir-nos i analitzar el desglossament per Capítols dels pressupostos previstos pel 2008 a Argelaguer creiem que hi ha dos punts en els quals no podem estar-hi d'acord:

1- Venda del local anomenat "Ajuntament Vell". No entenem perquè es vol posar a la venda un espai públic totalment aprofitable pel desenvolupament d'activitats sòcio-culturals de qualsevol tipus, ara i en el futur. Tampoc no entenem perquè es fixa ja un preu de sortida de 70.000 euros. La diferència entre la reinversió que puguin fer d'aquesta venda i la pèrdua de patrimoni és una diferència àmpliament negativa en el temps.

2- Venda de les parcel·les de la Urbanització de Can Jan. El percentatge de parcel·les que correspon a l'Ajuntament per a la Urbanització és posarà també a la venda. Tot i que es possible que a vegades s'hagin de fer aquests tipus de gestions per finançar altres projectes, nosaltres creiem més en les permutes* per preservar espais públics per equipaments. Si més no prefeririem operacions mixtes.

* Un exemple clar d'una bona gestió de permuta són els pisos de la Plaça. L'aprovació d'aquesta obra i l'aprovació de la Urbanització van anar molt juntes en el temps. Es podia haver fet una permuta amb alguna parcel·la de les que correspon a l'Ajuntament i el poble gaudiria d'una Plaça digne. Això és el que pensem nosaltres.

VOT: Si no es replanteja la venda de l'Ajuntament Vell el nostre vot és NO. Si es replanteja aquesta venda el nostre vot és ABSTENCIÓ.

Us animem a assistir al Ple.

PD: en els pressupostos també es contempla pel 2008 la redacció d'un nou POUM. S'haurà d'estar molt atent a aquest procés que marcarà estratègicament el creixement d'Argelaguer.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Smartphone, I hope you enjoy. The address is http://smartphone-brasil.blogspot.com. A hug.